Alla samlingarGuider
Användare, skapa nya och välj roll

Skapa nya användare med rätt behörighet

T
Skrivet av Tommy Göthberg
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Nya användare ska ha rätt behörighet!

Användare

Användare kan välja produkter och utföra alla kontroller och skapa alla dokument.

Administratörer

Administratörer har full behörighet vilket innebär att de kan importera nya produkter som används i verksamheten samt lägga till och radera kunder samt ändra organisationsdokument, kontakt- och betalningsuppgifter.

Se nedan instruktion för att lägga till och välja behörighet.

Notera att det temporära lösenordet upphör att gälla efter 24 timmar om inloggning ej sker.

1. Skapa användare

2. Välj behörighet